Sloepverhuur in Giethoorn

Sloepverhuur in Giethoorn

Sloepverhuur in Giethoorn bij Rondvaart Zuideinde 

BIJ DE VERHUUR VAN BOTEN WORDEN  DE VOLGENDE REGELS GEHANTEERD I.V.M. COVID-19.             

  • KOM NIET INDIEN U ZIEKTEVERSCHIJNSELEN VERTOONT.
  • MAX. 2 PERSONEN PER BOOT
  • MEER DAN 2 PERSONEN PER BOOT TOEGESTAAN MITS IEDEREEN INGESCHREVEN STAAT OP HETZELFDE ADRES

Inmiddels wordt er ook sloepverhuur in Giethoorn verzorgd door Zuideinde.  Met een sloep varen door één van de mooiste natuurgebieden van Nederland “de Weerribben en de Wieden”. Een geweldig gebied voor een heerlijke dag ontspanning op het water. Wie wil dat nou niet. Leuk voor een dagje uit met familie, kennissen of als team uitje met uw collega’s! Natuurlijk is er niks mis mee om uzelf te verwennen met een fijne dag op het water.

Om een sloep te huren voor deze gelegenheid, bent u bij bij Zuideinde aan het juiste adres! Onze jarenlange ervaring en kennis van zaken op het gebied van waterrecreatie in Giethoorn, bepalen dat uw dagje uit gegarandeerd geslaagd zal zijn. Onze slogan is “wij kunnen alles voor u regelen, behalve het weer”

Sloepverhuur Giethoorn

Informatie over de sloepen van Rondvaart Zuideinde

Het varen met een sloep biedt meer comfort en ruimte dan bijvoorbeeld het varen met een fluisterboot. Dit is met name prettig wanneer u een wat grotere route wilt varen of wanneer er veel passagiers in de sloep meevaren. 

De sloepen die u bij ons huurt zijn geschikt voor 8 tot 10 personen. Wij verhuren aluminium sloepen die voorzien zijn van comfortabele zitplaatsen met heerlijke kussens. De sloepen worden aangedreven door elektromotoren, die u geruisloos door de natuur varen. Op die manier geniet u nog meer van de rust die het water en de natuur bieden. 

Wanneer u besluit een sloep te huren, doen wij daar uiteraard een vaarroute bij. Wij staan er om bekend dat wij over bijzonder mooie vaarroutes beschikken. Zo bent u er altijd van verzekerd dat de allermooiste plekjes onderweg niet ongezien blijven. 

Onze sloepen worden verhuurd voor minimaal 2 uur. Een sloep langer dan 2 uur huren is uiteraard altijd mogelijk. Beleef een onvergetelijke dag op het water en huur uw sloep bij Zuideinde. Zo kijkt u later met veel plezier terug op een geslaagde dag. Bekijk ook onze arrangementen waarmee u extra invulling aan uw dag kan geven.         

Huurprijzen sloepverhuur Giethoorn

Voor aankomend Pinksterweekend zijn al onze boten reeds verhuurd. Ons zusterbedrijf Koppers-Giethoorn heeft nog wel boten beschikbaar. Wilt u een boot reserveren in Giethoorn? Ga dan naar www.koppers-giethoorn.nl 

Sloep huren 8 (personen max)reserveer nu

per 2 uur € 70,-
per 3 uur € 105
per 4 uur € 140,-
hele dag voor € 175,-
Zwemvestjes: gratis

Los bij te boeken

Picknickmand –Tijdelijk niet mogelijk–
Keuze uit de volgende opties: Luxe, Extra luxe, Kids en uit te breiden met extra’s. Inclusief luxe mand met service, glaswerk, bestek en een picknickkleed. Prijs vanaf € 15.95 p.p. Indien gewenst dan kunt u dit aangeven in het opmerking veld op het reserveringsformulier.

Picknick extra luxe

Indien u vragen heeft, neem dan telefonisch contact op (bereikbaar 09:00-17:30) of info@zuideinde.nl.