Bootverhuur Giethoorn

Bootverhuur Giethoorn

Fluisterboot huren en reserveren in Giethoorn

Indien u volop wilt genieten van alles wat Giethoorn te bieden heeft, dan is het huren van een bootje een echte aanrader. U vaart dan uw eigen route en u kunt alles bezichtigen wat u op uw weg tegenkomt. Stoppen bij een mooi museum, een kopje koffie drinken op een van de vele leuke terrasjes die u tegen komt of aanleggen op een eilandje om te picknicken of te zwemmen, het kan allemaal!

We hebben de beschikking over 16 fluisterbootjes. Dit zijn boten met elektromotor. Het grote voordeel van deze boten is dat de motor geen onaangename geuren verspreid en u geruisloos door de grachten vaart. Een fluisterboot biedt plaats aan maximaal 5 á 6 personen.

Bootverhuur GiethoornBij het huren van een bootje is een vaarroutekaart van Giethoorn inbegrepen. Deze routekaart geeft u een goed overzicht van de mogelijke routes. De routes variëren van 2 uur varen tot vermaak voor de gehele dag.  U kunt routes maken door het oude dorp, maar ook de natuurroutes in en rondom Giethoorn behoren tot de mogelijkheden.

Wanneer u er voor kiest een bootje een hele dag te huren bent u vanaf 10 uur welkom. U kunt dan echt alles bezoeken. De talloze musea, het schitterende natuurgebied “De Wieden”, het dorpje Dwarsgracht, of lekker zwemmen in “‘t Wiede”.

Vooral tijdens de maanden juli en augustus is het aan te raden om tijdig te reserveren.

Vanwege COVID-19 zijn er enkele voorwaarden voor het huren van een boot in Giethoorn. Voorafgaand aan het reserveren dient u Corona bootverhuur Giethoorn door te lezen en dient u hiermee rekening te houden  tijdens het reserveren van een bootje in Giethoorn. 

Prijzen boot huren Giethoorn

De prijs van een boot huren in Giethoorn is afhankelijk van tijdsduur van de huurperiode en de type boot die u huurt. Bij Rondvaart Zuideinde hebben wij drie soorten verhuurboten.
– De 1-6 persoons Fluisterboot
– De 1-6 persoons Consoleboot met stuurwiel en rugleuning
– De 1-8 persoons Sloep met stuurwiel, rugleuning en kussenset.

Fluisterboot Giethoorn prijzen

Fluisterboot per 2 uur € 35,-reserveer nu
Fluisterboot per 3 uur € 48,-
Fluisterboot per 4 uur € 64,-
Fluisterboot per 5 uur / Hele dag € 80,-

Houd s.v.p. ook rekening met de betalingsplicht van €50,- borg in contanten. De borg krijgt u na afloop van de huurperiode geretourneerd.

Fluisterboot Giethoorn Zuideinde

Fluisterboot 1-6 personen

Consoleboot Giethoorn prijzen

Consoleboot per 2 uur €50,-
Consoleboot per 3 uur € 75,-
Consoleboot per 4 uur € 100,-
Consoleboot hele dag € 125,-

Houd s.v.p. ook rekening met de betalingsplicht van €50,- borg in contanten. De borg krijgt u na afloop van de huurperiode geretourneerd.

reserveernu

Consoleboot

——————————————————————————————————————–

Heeft u iets langer gevaren dan geboekt? Geen probleem, wij berekenen de extra huurperiode evenredig aan de uurprijs. Half uurtje langer gevaren = half uurtje bijbetalen. Let op na 17:30 dubbel tarief.

Let op: bovengenoemde prijzen zijn internetprijzen en alleen geldig mits u van te voren reserveert.

Indien u vragen heeft, neem dan telefonisch contact op (bereikbaar 09:00-17:30) of info@zuideinde.nl.