Bootverhuur Giethoorn

Fluisterboot Giethoorn Zuideinde

Een bootje huren in Giethoorn om zelf te varen?

Indien u volop wilt genieten van alles wat Giethoorn te bieden heeft, dan is het huren van een bootje een echte aanrader. U vaart dan uw eigen route en u kunt alles bezichtigen wat u op uw weg tegenkomt. Stoppen bij een mooi museum, een kopje koffie drinken op een van de vele leuke terrasjes die u tegen komt of aanleggen op een eilandje om te picknicken of te zwemmen, het kan allemaal!

We hebben de beschikking over 16 fluisterbootjes. Dit zijn boten met elektromotor. Het grote voordeel van deze boten is dat de motor geen onaangename geuren verspreid en u geruisloos door de grachten vaart. Een fluisterboot biedt plaats aan maximaal 5 á 6 personen.

Bootverhuur GiethoornBij het huren van een bootje is de vaarroutekaart inbegrepen. Deze kaart geeft u een goed overzicht van de mogelijke routes. De routes variëren van 2 uur varen tot vermaak voor de gehele dag.  U kunt routes maken door het oude dorp, maar ook de natuurroutes in en rondom Giethoorn behoren tot de mogelijkheden.

Wanneer u er voor kiest een bootje een hele dag te huren bent u vanaf 9 uur welkom. U kunt dan echt alles bezoeken. De talloze musea, het schitterende natuurgebied “De Wieden”, het dorpje Dwarsgracht, of lekker zwemmen in “‘t Wiede”.

Vooral tijdens de maanden juli en augustus is het aan te raden om tijdig te reserveren.

Huurprijzen botenverhuur Giethoorn

Fluisterboot (6 personen):  € 15,- per uurreserveernu
Fluisterboot (6 personen): € 75,- per dag (09.00 tot 17.30 uur)
Zwemvestjes: gratis

Los bij te boeken:
Tapas to Go
Keuze uit 4 gerechtjes, inclusief vers geperste jus d’orange, servies, glaswerk en picknickkleed.
Prijs € 16.95 p.p.

Indien u een bootje reserveert dient u voor 10.30 uur aanwezig te zijn!

Voor reserveringen voor de volgende dag graag voor 17:30!

 

Indien u vragen heeft, neem dan telefonisch contact op of info@zuideinde.nl. Telefonisch bereikbaar 09:00-17:30