Bootverhuur Giethoorn

Bootverhuur Giethoorn

Een bootje huren in Giethoorn om zelf te varen?

BIJ DE VERHUUR VAN BOTEN WORDEN  DE VOLGENDE REGELS GEHANTEERD I.V.M. COVID-19.             

  • KOM NIET INDIEN U ZIEKTEVERSCHIJNSELEN VERTOONT.
  • MAX. 2 PERSONEN PER BOOT
  • MEER DAN 2 PERSONEN PER BOOT TOEGESTAAN MITS IEDEREEN INGESCHREVEN STAAT OP HETZELFDE ADRES

Indien u volop wilt genieten van alles wat Giethoorn te bieden heeft, dan is het huren van een bootje een echte aanrader. U vaart dan uw eigen route en u kunt alles bezichtigen wat u op uw weg tegenkomt. Stoppen bij een mooi museum, een kopje koffie drinken op een van de vele leuke terrasjes die u tegen komt of aanleggen op een eilandje om te picknicken of te zwemmen, het kan allemaal!

We hebben de beschikking over 16 fluisterbootjes. Dit zijn boten met elektromotor. Het grote voordeel van deze boten is dat de motor geen onaangename geuren verspreid en u geruisloos door de grachten vaart. Een fluisterboot biedt plaats aan maximaal 5 á 6 personen.

Bootverhuur GiethoornBij het huren van een bootje is de vaarroutekaart inbegrepen. Deze kaart geeft u een goed overzicht van de mogelijke routes. De routes variëren van 2 uur varen tot vermaak voor de gehele dag.  U kunt routes maken door het oude dorp, maar ook de natuurroutes in en rondom Giethoorn behoren tot de mogelijkheden.

Wanneer u er voor kiest een bootje een hele dag te huren bent u vanaf 9 uur welkom. U kunt dan echt alles bezoeken. De talloze musea, het schitterende natuurgebied “De Wieden”, het dorpje Dwarsgracht, of lekker zwemmen in “‘t Wiede”.

Vooral tijdens de maanden juli en augustus is het aan te raden om tijdig te reserveren.

Huurprijzen botenverhuur Giethoorn

Voor aankomend pinksterweekend zijn al onze

Fluisterboot

reserveernu

Voor aankomend Pinksterweekend zijn al onze boten reeds verhuurd. Ons zusterbedrijf Koppers-Giethoorn heeft nog wel boten beschikbaar. Wilt u een boot reserveren in Giethoorn? Ga dan naar www.koppers-giethoorn.nl 

(minimaal 2 uur huren)

per 2 uur € 30,-
per 3 uur € 45,-
per 4 uur € 60,-
hele dag € 75,-

bent u 5 – 10 minuten te laat? Geen probleem wij berekenen u per 15 minuten.

15 minuten  € 5,-
30 minuten € 10,-
60 minuten € 15,-

Let op na 17:30 dubbel tarief.


Picknickmand (Tijdelijk niet Beschikbaar)
Keuze uit de volgende opties: Luxe, Extra luxe, Kids en uit te breiden met extra’s. Inclusief luxe mand met service, glaswerk, bestek en een picknickkleed. Prijs vanaf € 21.50 p.p. Indien gewenst dan kunt u dit aangeven in het opmerking veld op het reserveringsformulier.

Picknick extra luxe

Indien u vragen heeft, neem dan telefonisch contact op (bereikbaar 09:00-17:30) of info@zuideinde.nl.