Natuurlijk de Wieden

  • arrangement-6
Programma:
10.15 uur: Ontvangst met een heerlijk kopje koffie/thee en een heerlijke plak cake 10.45 uur: Een prachtige tocht op de rondvaartboot door het “Venetië vh Noorden” 12.00 uur uitgebreide lunch bij ‘de Eetkamer van Giethoorn’13.30 uur: Fietsroute Giethoorn en Wieden, ‘Gieters bittertje’.

Extra bij te boeken:

Borrel-uurtje met 2 consumpties, worst en/of kaas en een warm gehaktballetje €6,00 p.p.

Pannenkoeken vanaf € 8.00 ( keuze uit 18 soorten )

Onbeperkt “Pannetjes”, bv kip in kerriesaus, ossehaas-stroganoff, trio van gebakken vis, en meer met diverse garnituur € 18,50 p.p.

Barbeque’s vanaf € 19.50

reserveernu

OF BEL ONS VOOR INFORMATIE 0521-361210

Een verrassende dagtocht doordat u door ons wordt getrakteerd op een heleboel!

Het programma 10:15 uur U wordt ontvangen met een kopje koffie/thee en een heerlijke plak cake. 10:45 uur Vervolgens stapt u aan boord van uw ” eigen” rondvaartboot met schipper, die tevens uw gids is en hij/zij zal u van alles  vertellen over hetgeen u onderweg ziet, en over het ontstaan van Giethoorn, de tocht duurt ca 1.15 . uur

Na terugkeer staan de fietsen voor u klaar, en gaat u richting uw lunch, die u zult gaan nuttigen bij  ‘de Eetkamer van Giethoorn’, welke aan het begin van de route ligt van uw fietstocht ‘Giethoorn en Wiedenroute ‘( totaal ca. 35 km ) De lunch bestaat uit: een pomodorisoepje met verse groenten, div. vers  gebakken broodjes, div. ambachtelijke vleeswaren en kaas, zoet beleg, marmelade en roomboter, rundvleeskroket, huisgemaakte mini-groentequiches, jus d’orange, koffie, thee, melk, karnemelk.

Na deze overheerlijke en zeer complete lunch vervolgt u de Giethoorn-Wiedenfietstocht, en kunt u in Sint Jansklooster eens het Bezoekerscentrum aandoen, of Vollenhove – ‘Stad der Paleizen’, het mooie Blokzijl, ook maakt u kennis met het Fietspontje van Jonen. Maak uw fietsroute extra bijzonder door aan boord te stappen van de EcoWaterLiner. Met deze “bootbus” combineert u fietsen en varen, uw fiets gaat mee aan boord! Lees meer op www.EcoWaterLiner.nl

Aan het eind van de dag keert u terug waar u bent begonnen, nl bij Rondvaart Zuideinde, alwaar er voor u nog een ‘Gieters bittertje’ klaarstaat.   We hopen dat dit prachtige arrangement bij u in de smaak zal vallen!

Prijs voor dit arrangement is € 25,95 p.p.

Inclusief: Kopje koffie of thee met een plak cake ( evt. 2de kopje gratis ! )

Uitgebreide rondvaart door Giethoorn onder leiding van schipper, tevens uw gids

Uitgebreide lunch bij ‘de Eetkamer van Giethoorn, fiets met route Giethoorn en Wieden, met aan het eind een ‘Gieters bittertje’.

Te boeken vanaf 15 personen