Meerdaags onthaasten

  • meerdaagsonthaasten
Programma:
14.00 uur: Ontvangst in “Huis ten Wolde”

Extra bij te boeken:

Pannenkoeken vanaf € 8.00 ( keuze uit 18 soorten )

Onbeperkt “Pannetjes”, bv kip in kerriesaus, ossehaas-stroganoff, trio van gebakken vis, en meer met diverse garnituur € 18,50 p.p.

Barbeque’s vanaf € 19.50

reserveernu

OF BEL ONS VOOR INFORMATIE 0521-361210


Dagje relaxed & dagje actief kortom heerlijk onthaasten in het noorden!

Aankomst met koffie en gebak

U wordt rond de klok van 14.00 uur ( aankomsttijd kan eventueel op verzoek gewijzigd worden) ontvangen in een prachtige bosrijke, maar ook luxueuze omgeving in “Huis ten Wolde”. Huis ten Wolde ligt op een schitterende locatie landelijk gelegen net buiten Steenwijk, met dicht in de buurt prachtige uitvalshoeken, zoals Havelte, bekend om zijn hunebedden, natuurgebied “de Weerribben”, en natuurlijk het Venetië van het Noorden, het schitterende waterdorp Giethoorn.

U kunt na aankomst heerlijk genieten van een heerlijk kopje koffie of thee, op uw kamer staan kopjes,daarmee loopt u naar de Brasserie waar ze het voor u vullen met wat u wenst, evt. met gebak (eigen rek. ). Daarna kunt u op uw gemak het “huis” verkennen, heerlijk even een baantje trekken in het zwembad, of op eigen kosten, een bezoekje brengen aan de sauna of de beautysalon.

Geniet van een heerlijk drankje in de brasserie, waar bij koud weer het haardvuur lekker knappert, of pak er een boek bij uit de bibliotheek, om vervolgens lekker onderuit te zakken in één van de schitterende loungebanken.

Heerlijk drie gangen diner en ontbijtbuffet

‘s Avonds kunt u genieten van een heerlijk 3-gangen diner waarbij voornamelijk  biologische producten zijn gebruikt, waarna u de avond voor u zelf invult.
De volgende ochtend wordt u verrast met een overcompleet ontbijtbuffet, waarna u voldaan uw koffer inpakt om vervolgens te vertrekken richting Rondvaart Zuideinde in Giethoorn, al waar u het Venetië van het Noorden varend en fietsend gaat verkennen.

Varen en fietsen in Giethoorn

U begint rond de klok van 10.30 uur Giethoorn per fluisterbootje te verkennen, u krijgt een route van ca. 1,5 uur mee.
Geniet van de prachtige omgeving, of leg eens aan bij een museum, u heeft het allemaal zelf in de hand.

Na 1,5 uur keert u terug, waar het lunchpakket al op u staat te wachten, bestaande uit een wit bolletje ham, wit bolletje kaas, een krentenbol, een heerlijke appel, een reepje, en een blikje drinken naar keuze.

Hiermee stapt u op de fiets, u krijgt een route mee, en u vindt onderweg vast een geschikte plek om uw lunch te nuttigen.

Afsluiten met een Gieters kruidenbittertje

Als u terugkeert, staat er nog een kruidenbittertje voor u klaar om de dag mee af te sluiten, hierna zit het arrangement er op, en kunt u terugkijken op een paar geslaagde dagen.

Prijs per persoon
Dit meerdaags – arrangement bieden wij u aan voor € 89,95 p.p.

Dit arrangement is inclusief:

  • Bij aankomst “Huis ten Wolde” koffie/thee – evt. met gebak ( eigen rek. )
  • Gratis gebruik zwembad
  • 3 gangendiner
  • Overnachting inclusief uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gratis parkeren
  • Compleet dagarrangement bij Rondvaart Zuideinde, Giethoorn