Actieve dag in Giethoorn

Actieve dag in Giethoorn

Bent u klaar voor een actieve dag Giethoorn? Wilt u met uw familie, vrienden, collega’s of teamgenoten een dag vol plezier, waarin inspanning en ontspanning elkaar steeds weer afwisselen? Rondvaart Zuideinde biedt u meerdere (dag-)arrangementen vol activiteiten, natuurlijk afgewisseld met een hapje en een drankje. Voor iedereen is er een passend arrangement.

Actieve dag in het mooi Giethoorn
Het schitterende dorp Giethoorn staat bekend om haar grachten en meren. Niet voor niets is de bijnaam van het dorp: het Venetië van het Noorden. Het water en de natuur bieden legio mogelijkheden voor activiteiten die u kunt ondernemen. Wat dacht u van een rondvaart door het dorp en over het meer onder begeleiding van een ervaren schipper? Onderweg kan er worden aangelegd voor een wandeling in het dorp. Of wilt u liever zelf varen? Dan kunt u een puzzeltocht maken in de fluisterboten (elektromotor).

Bent u niet vies van echte actie? Dan is punteren iets voor u! Met een vaarboom zet u af op de bodem en zo beweegt u de boot voorwaarts. Het is even wennen, maar oefening baart kunst. Met de fiets kunt u de omgeving en het dorp verkennen. Giethoorn ligt zowel bij natuurgebied De Wieden als ook bij De Weerribben. Naast varen en fietsen, kunt ook kiezen voor een dag vol oer-Hollandse sport en spelactiviteiten. Wie wordt de winnaar en gaat er met een prijs naar huis?

Rondvaart Zuideinde heeft ruime keuze om uw perfecte actieve dag Giethoorn vorm te geven … zoals u het wilt!
Meer weten over de arrangementen van Rondvaart Zuideinde? Bekijk het overzicht van arrangementen in Giethoorn

Een hapje en een drankje
Natuurlijk wordt de innerlijke mens niet vergeten. Bij een dag vol actie en inspanning horen ook momenten van ontspanning Afhankelijk van uw keuze in arrangement, wordt u gedurende de dag (of dagdeel) voorzien van een hapje en een drankje. Dat loopt uiteen van koffie met appelgebak tot een volledige lunch of diner. Van een borrelhapje tot aan een volledig verzorgde BBQ. Rondvaart Zuideinde regelt het allemaal voor u.

Rondvaart Zuideinde
Al vele tientallen jaren verzorgt Rondvaart Zuideinde de mooiste en langste rondvaart van Giethoorn. De dorpsgracht van Giethoorn loopt door het gehele dorp en maakt onderdeel uit van een kilometers lang grachtstelsel. Vanaf de ruime parkeerplaats van Zuideinde, letterlijk het zuidelijke einde van het dorp, vaart u door het hele dorp en over het meer. U ziet werkelijk al het moois dat Giethoorn u te bieden heeft. Rondvaart Zuideinde kan uw wensen voor een actieve dag Giethoorn verder invullen met fietsen, zelf varen in de fluisterboten met elektromotor en diverse sport- en spelactiviteiten op het eigen terrein en in samenwerking met collega bedrijven.

Benieuwd naar alles wat Rondvaart Zuideinde voor u kan betekenen?

Kijk bij onze arrangementenvoor de mogelijkheden. En heeft u specifieke wensen? Neem dan gerust contact op met Rondvaart Zuideinde.

info@zuideinde.nl
T. 0521 361210